« Even voorstellen!»

Gepubliceerd op 02-05-2019

Halloo allemaal,

Sommige van jullie zullen mij al wel in de winkel hebben gezien.

Voor alle mensen die mij nog niet hebben gezien, hierbij even een kleine toelichting over wie ik ben en wat mijn drijfveer is. Ik ben Loraine van Munster geboren en getogen in Schagen in Noord-Holland. De nieuwe "collega" van Bjorn.

Op mijn 14e ben ik begonnen met het werken in het café van mijn opa en oma in Schagen. Dit werd later overgenomen door mijn oom en tante. Hier is mijn liefde voor de horeca ontstaan. Na mijn verhuizing naar het mooie Brabant (Son en Breugel) voor de liefde. Is mijn liefde voor wijn steeds meer gaan uitbreiden. Ik ben Bjorn ook tegen het lijf gelopen op Lakedance, waar wij per toeval op elkaar aan gewezen waren. Afgelopen jaar ben ik begonnen met een WSET(wijn) opleiding en hier is mijn kennis iets breder door geworden. Ik verwacht onder de vleugel van Bjorn mijn kennis nog meer uit te breiden. Dan kan ik mijn kennis ook echt toepassen in mijn werk. 

Mijn liefde voor het helpen en informeren van de gasten/klanten, zijn mijn drijfveer om de gasten blij de deur uit te laten lopen. 

Tot dusver even een kleine impressie van wie ik ben. Tot de volgende keer bij de Wijnhoeve!

FamvanMunster2016-27-of-28-1556798405.jpg